Masterclass Luci Lenox: SELF-TAPE & ONLINE CASTING U DIGITALNO DOBA“

Teatar Prima Vista 18. ožujka dovodi u Zagreb nagrađivanu casting direktoricu LUCI LENOX koja će održati masterclass:


„SELF-TAPE & ONLINE CASTING U DIGITALNO DOBA“

 

Luci će na radionici polaznicima dati brojne savjete o tome kako se najbolje pripremiti za self-tape audicije te će na tome raditi sa svakim glumcem pojedinačno.

Također, Luci će polaznicima objasniti kako pristupiti casting direktorima diljem Europe te kako najbolje iskoristiti sve prednosti digitalnog doba kad je riječ o pronalaženju glumačkog posla.

Luci je radila kao casting direktorica na filmovima „Vicky Cristina Barcelona“, „Parfem“, „Victoria“ i brojni drugima.
Radila je casting za klijente kao što su Netflix, Amazon, MediaPro i razni španjolski nezavisni producenti, a njezin je rad rezultirao s više od 250 nagrada na međunarodnim filmskim festivalima.

DATUM: Subota 18. ožujka (lokacija će se objaviti naknadno)
VRIJEME: 10 - 18 h (uključujući 1 sat pauze za ručak)
CIJENA: do 5. ožujka (early bird ponuda) - 113 EUR; od 6. ožujka - 133 EUR

Maksimalan broj polaznika je 16.

Za više informacija te za prijave javite se na
PRIJAVE: pošaljite glumački CV na engleskom jeziku (isključivo profesionalno glumačko iskustvo) i headshot fotografiju na

LUCI LENOX
https://www.imdb.com/name/nm0502098/

 

Luci Lenox

 

Luci Lenox nagrađivana je casting direktorica sa sjedištem u Španjolskoj s raznolikim profesionalnim iskustvom i međunarodnim iskustvom.

Radila je kao casting direktorica na filmovima „Vicky Cristina Barcelona“, „Parfem“, „Victoria“. Radila je casting za klijente kao što su Netflix, Amazon, MediaPro i razni španjolski nezavisni producenti, a njezin je rad rezultirao s više od 250 nagrada na međunarodnim filmskim festivalima.

Uz svoj rad kao casting direktorica, Luci je snažna zagovornica raznolikosti i uključenosti u industriji te je bila u upravnom odboru CSA i odborima za raznolikost i uključenost za CSA i APDICE. Također je članica Katalonske i Europske filmske akademije, CSA, ICDN i APDICE, te je sudjelovala u panelima i žirijima na filmskim festivalima kao što su Sitges, London Film Festival i Cannes. Lucina strast za njezinim poslom casting direktorice očituje se u njezinoj predanosti pronalaženju i podršci talentiranih glumaca iz cijelog svijeta.