Casting radionica jednog od najcjenjenijih holivudskih casting direktora Paula Webera

 

23. listopada 2021.

Hrvatsko -Američko Društvo, Petrova ulica 119, Zagreb

Casting radionica jednog od najcjenjenijih holivudskih casting direktora Paula Webera

„THE ART OF THE AUDITION, THE BUSINESS OF THE ART“.

 

RADIONICA (jednodnevni program)

U prvom dijelu Paul Weber će obraditi slijedeće teme:

  • Proces castinga – što ustvari casting direktori očekuju od glumaca na audiciji.
  • Zašto neki glumci uspijevaju – Paul Weber govori o glumcima s kojima je surađivao, poput Johnnyja Deppa, Ryana Reynoldsa, Dakote Fanning, Reese Witherspoon, Belle Thorne i Jasona Momoae, te definira što to navedene glumce čini uspješnima.
  • Kako pokrenuti svoju karijeru pomoću vrijednih savjeta za samobrendiranje i marketing.
  • Ključne tehnike koje će osnažiti glumca i omogućiti mu da se prestane doživljavati kao “žrtvu” na audicijama te umjesto toga usvoji pobjednički stav kojim će pokazati najbolje od sebe na audicijama.
  • Važne savjete o tome kako se nositi s odbijanjem i kako anksioznost i nervozu pretvoriti u radost motiviran bavljenjem onim što volite.
  • Zakon privlačenja : što učiniti kako biste svoj talent učinili poželjnijim i marketinški zanimljivijim agentima ili casting direktorima i zašto
  • Headshot fotografija i CV pomoću kojih će vas zapaziti
  • Kako je process digitalizacije promijenio process audicija

 

U drugom dijelu fokus će biti na radu na unaprijed zadanim i uvježbanim scenama. Paul Weber će kroz individualizirani pristup polaznicima objasniti što konkretno čini uspješnu audiciju te ih podučiti kako najefektnijim i najhrabrijim glumačkim odabirima ostaviti najbolji dojam na audiciji.

 

RADIONICA ĆE SE U POTPUNOSTI ODVIJATI NA ENGLESKOM JEZIKU!

 

Datum: 23. listopada 2021.
Vrijeme:  10:00h - 17:00h (uključujući pauzu za ručak)

Cijene:

650 kn  - “early bird” cijena do 9. listopada 2021

750 kn  - redovna cijena

Prijave na radionicu: 

 

 

PAUL WEBER

 

Paul Weber jedan je od najcjenjenijih casting direktora u Hollywoodu. Paul je 16 godina radio kao stručni savjetnik MGM studija za igrani film. Radio je na brojnim blockbuster filmovima uključujući James Bond franšizu, film Zookeeper s Kevinom Jamesom, Hot tub time machine, Red dawn s Chrisom Hemsworthom, The Cabin in the Woods redatelja Jossa Whendona, Robocop te mnoge druge naslove. Surađivao je s Reese Witherspoon, Johnyjem Deppom, Ryanom Reynoldsom i brojnim drugim holivudskim zvijezdama.

Paul je također cijenjeni predavač i učitelj koji predaje svoju „The Art of the Audition, The Business of the Art“ tehniku diljem svijeta, a od sada napokon i u Zagrebu.